tisdag 1 oktober 2013

Intervjuer av Sara Norrby och Marcus Rönnmark

Vi var i gamla stan och försökte intervjua turister som ingick i våran målgrupp. Vi genomförde två stycken intervjuer totalt och vi medverkade båda två i intervjuerna.

Kvinna från Polen
Första intervjun var med en kvinna från Polen som var här på skolresa. Hon hade inte kollat upp något om Stockholm i förväg eftersom att skolan hade fått en färdig plan för vad de skulle göra här. Hon tyckte om staden hittills men var inte till någon vidare hjälp för oss på grund av att hon talade väldigt lite engelska.

Brittiskt par
Den andra intervjun vi gjorde var med ett par ifrån Storbritannien som var här på semester. De hade valt att åka till just Stockholm för att de inte hade varit här förut. De tyckte om staden men tyckte det var dyrt, de tyckte att det är komplicerat att köpa alkohol samt att det är konstigt att alla toaletter kostar pengar. De hade promenerat en del i gamla stan och hade tänkt besöka Nobelmuseet som visade sig vara stängt. De hade inte heller kollat upp något om Stockholm i förväg så de var osäkra på vad de skulle göra nu eftersom museet var stängt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar